Apple Watch: vissa armband är inte längre tillgängliga på Apple Store

0 Shares

Enligt de senaste ryktena förväntas Apple Watch Series 7 ha en ny design med platt bågar och vara tillgänglig i storlekarna 41 mm och 45 mm, med exklusiva urtavlor. Däremot ska det inte bli några nya hälsosensorer i år, Apple fokuserar istället på utseendet och kanske en ny färg.

Illustration: Apple Watch: vissa armband finns inte längre tillgängliga på Apple Store

Tydligen, på Apples webbplats är vissa armband inte tillgängliga (utan att nämna en återgång till lager), som Milanes grafit eller guld i 44 mm, sportarmband (grapefrukt eller sportblått i 40 mm, eller till och med melon och ingefära i 44 mm till exempel), även vissa modeller av Single Buckle . Detta tillstånd ger vika för vissa farhågor om armbandens kompatibilitet mellan de olika modellerna.

Tills nu, trots en förändring i storlek (38-42 mm i 40-44 mm), kunde armbanden användas i alla generationer. Men på sistone läckare UnclePan (den första som avslöjade storlekarna 41 och 45 mm) hävdade det armbanden i äldre versioner av Apple Watch skulle inte vara kompatibla med de i Series 7, vilket bekräftades för Max Weinbach av en anställd på en Apple Store

0 Shares