Apple Watch: Series 8 kunde (äntligen) mäta blodsockret!

0 Shares

Om nyheterna i år inte är så många som ryktena hävdade, bör nästa Apple Watch presentera nya sensorer. Faktum är att flera Apple-leverantörer sägs arbeta med att mäta blodsocker.

Enligt DigiTimes, Cupertino och flera av dess partners har börjat experimentera med kortvågiga infraröda sensorer (som vanligtvis används för sjukvårdsapparater). Dessa kunde integreras under fallet Apple Watch och inte på armband som visas av flera patent.

Illustration: Apple Watch: Series 8 kunde (äntligen) mäta blodsocker!

Enligt Wall Street Journal, den kaliforniska firman försöker erbjuda glukosmätning, men det skulle vara det ställs inför materiella svårigheter. Denna integration skulle bli en framgång för många människor som lider av diabetes, och tillåt en icke-invasiv och snabbaste mätning.

Hon skulle planera att lägga till en rad nya hälsofunktioner, men bara till 2022. Det skulle finnas många funktioner som man hade efterlängtat i år: inklusive artärtryck, en termometer för att övervaka fertilitet och sömn, upptäckaSömnapné eller diabetes, samt ett antal uppdateringar för befintliga modeller.

0 Shares