Apple Watch Series 7: produktionsproblem lösta, lansering i slutet av september?

0 Shares

Några dagar innan keynoten skulle Apple ha löst sina produktionsproblem för sin Apple Watch Series 7! Enligt Ming-Chi Kuo, den skulle kunna massproducera den nya modellen från mitten av september till slutet av september, med en lansering fortfarande möjlig under denna period.

Illustration: Apple Watch Series 7: Produktionsproblem lösta, lansering i slutet av september?

A priori, farhågorna skulle främst ha gällt de nya plattorna. Kedjorna var tvungna att anpassas till förändringen i design: råa kanter på klockan, liknande de på iPhone 12 och iPad Pro, men också ett större fodral som finns i 41 mm och 45 mm. Enligt analytikern, den nya formfaktor innebar fler kontroller innan de gick in i produktionen och pekskärmen skulle till och med ha upplevt en del känslighet.

Mer exakt, Series 7-skärmen – som borde vara mer motståndskraftig – använder en så kallad LIPO-process för första gången (lågt insprutningstryck övergjutning). Cupertino tillgrep också nya leverantörer som LGF, Young Poong och Jabil.

Slutligen planerar analytikern några nya funktioner för version 2022 med avancerade hälsohanteringsfunktioner som t.ex temperaturmätning.

0 Shares