Apple Watch: keramik och 4G övervägt från början (bilder)

0 Shares

Om vissa alternativ kom ganska sent på Apple Watch, prototyperna, vittnar de om en mycket tidigare önskan.

På en serie 2 från 2016 hade Apple verkligen redan övervägt att integrera det mobila nätverket., innan han ändrade sig. Det kommer bara att vara på Series 3 som alternativet kommer att erbjudas på vissa modeller, även om konkurrenterna redan hade 4G (och till och med 3G) i flera år redan.

Illustration: Apple Watch: keramik och 4G tänkt från början (bilder)

Enligt personen som avslöjade dessa prototyper, dessa Series 2 4G hade problem med att ansluta till nätverket (60 % felfrekvens) och hade även överhettningsproblem. Lägg till detta att autonomin för 4G-modeller aldrig har varit riktigt stor (vid rent mobilanvändning), då förstår vi Apples beslut.

Till sist, keramik testades redan 2014, vilket framgår av denna modell (aldrig marknadsförd) upptäckt av vår vän Pierre Dandumont :

Illustration: Apple Watch: keramik och 4G tänkt från början (bilder)

Återigen, inget riktigt galet, eftersom detta material har funnits för klockfodral i många år i branschen. Apple har erbjudit det då och då på vissa modeller, men priserna har utan tvekan svalnat många köpare., särskilt eftersom den mycket plastiska återgivningen (trots produktens inneboende kvantiteter) inte nödvändigtvis var den mest framgångsrika.

0 Shares