Apple Watch: för Apple, "Serie 7-skärmen kan bara förbättra användarupplevelsen och tillgängligheten"

0 Shares

Något förmörkad av lanseringen av 14- och 16-tums MacBook Pros, pratas det tyst om Apple Watch Series 7 i en intervju med Alan Dye respektive Stan Ng. President för gränssnittsdesign och Vice vd för produktmarknadsföring .

De två männen återvände till nya 41mm / 45mm skärmar och hur kan de förbättra användarupplevelsen, särskilt tillgängligheten till klockan. Denna ökning gjorde det alltså möjligt att integrera ett tangentbord för meddelanden med funktionen QuickPath. Enligt Alan Dye kommer detta att göra att skriva små texter snabbare och enklare, vilket gör detmycket mindre tråkig träning.

Illustration: Apple Watch: för Apple kan

Likaså insisterar Stan Ng på skärmdesign och böjd displayeffekt på Apple Watch Series 7. Denna kant skapar denna mycket subtila slingrande effekt. Och det gör att skärmen ser ut att böjas nedåt, precis mot klockfodralet. Det är mer en optisk effekt, det beror på hur ljuset från OLED:n reflekteras från kanterna.

Dock, Trots denna skärmökning anser Apple fortfarande att Apple Watch är en enhet som är avsedd att användas/tillgänglig kort, som en följeslagare till en aktivitet eller för att mäta vissa data.

Illustration: Apple Watch: för Apple kan

0 Shares