Apple Watch: Apple arbetar på ett armband för att mäta blodtrycket

0 Shares

I sina hemliga laboratorier fortsätter Apple att arbeta med Apple Watch, särskilt med noggrannheten av blodtrycksmätningar via Apple Watch. Mer specifikt fokuserar hans forskning idag på användningen av ett expanderbart armband via detta nya patent.

Det är inte första gången som det har pratats om sensorer integrerade i klockan eller dess armband (kom ihåg versionen självsnörande). För närvarande kan Apple Watch mäta hjärtfrekvensen i slag per minut, men den har ännu inte sensorer som är tillräckligt känsliga för att exakt registrera blodtrycket.

Illustration: Apple Watch: Apple arbetar på ett armband för att mäta blodtrycket

Likaså finns det tredjepartsprogram som kan utföra denna genomsökning, men de kräver en kringutrustning eller annat tillbehör utöver Apple Watch, till exempel en manschett eller blodtrycksmätare. I sitt patent utvecklar Cupertino vissa fysiska begränsningar kopplade till att bära ett sådant armband (särskilt om trycket måste tas kontinuerligt) oavsett om det är för att röra sig, arbeta, köra bil eller delta i en annan fysisk aktivitet.

Inkomst på mekanisk princip av den traditionella blodtrycksmätaren (de små fickorna måste blåsas upp) försöker hon hitta en lösning. Det föreställer sig således små kuddar arrangerade regelbundet på armbandet. Vi kan också jämföra designen på det senaste läderremmen från Apple Watch Series 7 och designdiagram.

Illustration: Apple Watch: Apple arbetar på ett armband för att mäta blodtrycket

0 Shares