Apple stämt för MacBook Air och MacBook Pro M1 sprickor?

0 Shares

En grupptalan ska väckas av MacBook Air M1 och MacBook Pro M1-ägare och hävdar att skärmen är för ömtålig och kommer att spricka under normal användning. Först hade Apple indikerat att dessa var resultatet av oavsiktlig skada.

Det skulle alltså endast ha reparerats eller bytts ut utan kostnad några maskiner, men skulle ha fakturerat de flesta användare, vilket belyser närvaron av främmande kroppar på tangentbordet som skulle ha skadat skärmen när den stängdes.

Illustration: Apple stämt för MacBook Air och MacBook Pro M1 sprickor?

Uppenbarligen tillfredsställer denna förklaring inte framtida sökande., som rapporterar att de öppnar sina enheter från stängt läge utan att applicera överdrivet tryck, bara för att hitta dramatiska sprickor i Retina-skärmen, ofta tillsammans med svarta staplar som korsar skärmen. Innan du lägger till att normal aktivitet inte får skada en enhet.

Dessa användare tror det skärmen är helt enkelt inte tillräckligt motståndskraftig mot de normala tryck som är förknippade med öppning, stängning eller lutning, ett problem som Apple inte har lämnat någon tidigare varning för. Hur som helst har användarna inget annat val än att spendera över 600 $ för att få sin skärm reparerad, utan garanti för att skärmsprickdefekten inte kommer att återkomma vid ett senare tillfälle.

0 Shares