Apple rullar ut iOS och iPadOS 15.0.2 (AirTags, CarPlay-fixar, MagSafe-korthållare)

0 Shares

Apple rullar ut iOS 15.02 ikväll. och iPadOS 15.0.2, bara tio dagar efter att iOS/iPAdOS 15.0.1 erbjudits till alla användare.

Den senaste större uppdateringen av iOS var i behov av några korrigeringar när den lanserades. De många problemen med iOS 15 är kanske återspeglingen av ett visst år, under distansarbetets tecken, i Cupertino som på andra håll. Om iOS 15.0.1 löste problemen med att låsa upp iPhone 13 med Apple Watch, var detta inte fallet för de nolldagarssårbarheter som rapporterats av Denis Tokarev.

Illustration: Apple distribuerar iOS och iPadOS 15.0.2 (AirTags, CarPlay-fixar, MagSafe-korthållare)

Denna nya iteration ger många korrigeringar, speciellt för foton som sparats i biblioteket från meddelanden som kan raderas efter att den associerade tråden eller meddelandet raderats, problem med att para ihop MagSafe-korthållare med Find My, problem med airtags inom samma applikation, återställning eller uppdatering av en iPad mini 6 från iTunes eller Finder, eller till och med läsproblem med CarPlay. Vissa användare hade också problem med touch-delen sedan iOS 15, utan att veta om den här uppdateringen ger rätt fix.

Som vanligt, distributionen av dessa uppdateringar sker gradvis. Vissa kommer att kunna dra nytta av dem så snart den här artikeln publiceras, och andra kommer att behöva vänta några minuter/timmar innan de är tillgängliga. Apple distribuerar också watchOS 8.0.1 med korrigeringar för buggar som påverkar Apple Watch Series 3 (installation av uppdateringar, avsaknad av vissa tillgänglighetsinställningar).

0 Shares