Apple får sjunde hashflaggan på Twitter #AppleEvent

0 Shares

Sedan igår vet vi: Apple kommer att hålla sin nästa speciell händelse Måndagen den 18 oktober. Under tiden är företaget mycket omtalat på sociala nätverk, det har också erbjudit ett nytt under 6 dagar hashflagga : dess äppellogga i en blåaktig gradient med hjälp av nyanserna av Unleashed.

Kom ihåg att den här lilla ikonen automatiskt läggs till på Twitter efter en specifik tagg: i det här fallet, #AppleEvent. Hashflags-kontot – som listar alla dessa – passade på att göra ett inlägg som rekapitulerar de sju som Cupertino fick!

Enligt de senaste ryktena, prognoser, förväntningar eller läckor, den bör presentera nya produkter, inklusive den nya 14 och 16-tums MacBook Pro. Den senare skulle mycket väl kunna utrustas med en ny design, utrustad med en utveckling av M1-chippet, en mini LED-panel (120 Hz?), En MagSafe-kontakt för strömförsörjningen, en HDMI-port eller en SD-kortläsare.

Precis som med tidigare evenemang kommer Unleashed att sändas live fr.o.m Steve Jobs teater kl. 19.00 (fransk tid) på Apples webbplats, på YouTube och via den dedikerade applikationen på Apple TV och naturligtvis på Mac4Ever!

0 Shares