Apple erbjuder nya marknadsföringsverktyg för att marknadsföra sina appar

0 Shares

Apple kommer från ge utvecklare nya marknadsföringsverktyg för App Store. Med dessa är det alltså möjligt att enkelt skapa personliga marknadsföringsresurser, såsom banners och bilder, för att marknadsföra dess tillämpning, inklusive göra dem mer synliga på sociala nätverk.

Dessa nya verktyg föregår med rätta lanseringen av iOS 15 / iPadOS 15 och watchOS 8, planerad till måndagen den 20 september. Det är faktiskt säkert uppdateringar kan bli många snart, för att göra appar kompatibla med nya system eller mer enkelt för att dra nytta av alla de framsteg som erbjuds.

Illustration: Apple erbjuder nya marknadsföringsverktyg för att marknadsföra sina appar

För att göra detta räcker det välj din applikation, välj en modell, anpassa den efter dess design och lägg till fördefinierade meddelanden på flera språk. De resurser som skapas på detta sätt kommer omedelbart att vara tillgängliga i valfri lämplig storlek, vilket gör delning lättare.

Det går även bra att använda dem till skapa korta länkar eller inbäddningsbar kod som leder till App Stores produktsida önskad och visa programikonen, a QR-kod eller ett App Store-märke. För att skapa alla dessa reklamelement, Apple tillhandahåller en dedikerad webbplats.

Illustration: Apple erbjuder nya marknadsföringsverktyg för att marknadsföra sina appar

0 Shares