Apple erbjuder animering på Twitter för #AppleEvent

0 Shares

Eftersom Twitter har ställt in Hashflags (dessa små ikoner som följer vissa Hashtags) erbjuder Apple dem till var och en av sina keynotes. Händelsen Kalifornien Streaming är inget undantag från regeln med sitt lilla mångfärgade äpple. Men nätverket verkar vilja gå längre med en animering som visas när du gillar en tweet.

Således, genom att trycka på det lilla hjärtat, vänder den på sig själv för att avslöja äpplet med neonkonturen förknippad med hashtaggen #AppleEvent innan den återigen blir ett vackert litet hjärta helt rött.

Kom ihåg att i kväll klockan 19:00 kommer Tim Cook att hålla sin vanliga keynote för lanseringen av den nya iPhone 13, som borde se dagens ljus tillsammans med Apple Watch Series 7 och kan vara AirPods 3. Andra produkter är också på gång, som iPad mini 6, en iPad 9 och 14/16 tum MacBook Pro M1X mini LED (med Magsafe-laddare men utan Touch Bar). Som alltid kommer Mac4ever att sända detta evenemang live och på franska, tack vare en serverarkitektur som skapats speciellt för tillfället!

0 Shares