Apple avslöjar tillkomsten av mode "Filmisk" iPhone 13

0 Shares

När Apple visar upp nya produkter skickar Apple alltid chefer (särskilt de som har deltagit i keynotes) för att marknadsföra dem. iPhone 13 är uppenbarligen inget undantag från regeln och det är Kaiann Drances tur (VP för iPhone Marketing) och Johnnie Manzari (Human Interface Team designer) för att diskutera kinematiskt läge, för vilket A15 och neuralmotorn används flitigt.

Men den finns inte längre Genesis som de nämnde idag. För Kaiann Drance visste teamen från början omfattningen av projektet: att få högkvalitativt skärpedjup till en video skulle vara mycket svårare. [que le mode Portrait]. Det var nödvändigt att ta hänsyn till djupdata av hög kvalitet för föremål, människor, djur samtidigt som man tar hänsyn – naturligtvis – till rörelse.

Johnnie Manzari har visat sig tillräckligt filosof, som återbesöker designprocessen och den ursprungliga idén som bar filmernas tidlösa karaktär, vilket framkallade en återgång till källorna. Liksom teamet som ansvarade för porträttläget, var de tvungna att studera klassiska porträttmålare (Avedon, Warhol, Rembrandt och kinesiska penselporträtt) för att definiera belysningsfunktionerna. Cinematic mode-teamet fördjupade sig alltså i filmens historia genom att kontakta världens stora filmskapare och filmfotografer.

Denna studie gjorde det möjligt att lossa och studera vissa kinematografiska tekniker -som minskat skärpedjup- och automatiskt införliva förändringar i fokus från ett motiv till ett annat. Men laget studerade också blickens eller kroppsrörelsernas roll, som hon såg som grundläggande berättande verktyg. Till slut förvandlades många iakttagelser till riktigt svåra maskininlärningsproblem att reda ut, innan de kom in i Kinematic Mode, som också använder accelerometrar för spårning och rörelse, samt vidvinkel och optisk stabilisering.

Amazon : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
Äpple : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
Fnac : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
Bagare : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
LDLC : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
Materiel.net : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max

Illustration: Apple avslöjar gen & rsquo; gen & quot; Cin & eacute; matique & quot;  iPhone 13

0 Shares