Äppelglasögonen -a "premium och dyr produkt"- kan komma 2022 [Gurman]

0 Shares

Denna Halloween-söndag gräver Mark Gurman inte en pumpa utan dröjer sig kvar på Apples nästa headset för mixed reality (augmented reality och virtuell verklighet), som kan lanseras 2022. Även om de aldrig har bekräftats, är Apple-glasögonen föremål för många spekulationer.

Illustration: Apple Glasses - en

I hans nyhetsbrev Söndag, journalisten på Bloomberg upprepar att Cupertino planerar att släppa en premiumprodukt och dyrt med avancerade processorer, flera skärmar, sensorer och avancerade avatarbaserade funktioner från och med nästa år. Den senare skulle kunna hantera spel av hög kvalitet och erbjuda en enastående användarupplevelse.

Å andra sidan ger det inte inga detaljer om priset – som dock borde vara mycket högre än konkurrenterna. För några månader sedan viskade några priset på 2000 dollar, baserat på indiskretioner i försörjningskedjan.

Minns att för två veckor sedan, analytikern Ming-Chi Kuo kände att Apple Glasses skulle lida en produktionsförsening på grund av dess komplexitet. Dessutom skulle företagets krav vara mycket större än konkurrenternas, och Cupertino önskar en perfekt integration i sitt ekosystem, både produkter och tjänster.

Illustration: Apple Glasses - en
0 Shares