App Store: Paddle avslöjar sin alternativa betalningsplattform för utvecklare

0 Shares

Vissa har stora förhoppningar på tvisten mellan Epic Games och Apple. Därför tar Paddle en mycket optimistisk läsning av beslutet från september 2021 och har precis meddelat ett alternativ till det integrerade inköpssystemet i App Store.

Paddle beskriver sig själv som en finansiell plattform för utvecklare och har designat en API som kan användas istället för Cupertinos integrerade inköpssystem. Dess ibruktagande är planerad till den 7 december 2021. Paddle har för avsikt att tillhandahålla sin lösning till utvecklare samtidigt som de tillåter dem att stanna kvar på App Store.

Illustration: App Store: Paddle avslöjar sin alternativa betalningsplattform för utvecklare

Företaget säger att detta nya erbjudande är ett direkt svar på det senaste beslutet i rättegången Apple vs. Epic. Paddle In-App Purchase är en riktig ersättning, vilket gör att utvecklare kan upprätthålla en sömlös användarupplevelse utan att behöva betala Apple 30 % av varje försäljning.

Var försiktig, men det är inte lösningen inte gratis men det är fortfarande billigare än Cupertinos. Den debiterar 10 % för transaktioner under 10 USD och 5 % för större belopp.

0 Shares