Antidote 11 bygger på maskininlärning för textkorrigering och analys

0 Shares

Quebec-förlaget Druide firar 25 år av aktivitet genom att distribuera en ny version av sin uppsättning korrigerare och ordböcker Antidote.

Illustration: Antidote 11 bygger på maskininlärning för textkorrigering och analys

Den nya iterationen introducerar mer än 100 nya funktioner, inklusive ett förnyat gränssnitt för klarhet, nya stilfixar, smarta omformuleringar, uttal på franska och engelska med två accenter för varje språk, och en neural korrigeringsmotor designad i samarbete med professor Yoshua Bengios team, specialist på maskininlärning, för att kunna erbjuda en optimerad analys av texten och nya funktioner såsom infogning av saknade ord. Det kommer också att vara möjligt att skapa personliga korrigeringsregler, eller att dra nytta av förbättrade rim- och synonymordböcker. Druide tillkännager integrationen i denna nya version av 3 000 nya ord, 12 500 ytterligare svårigheter, 20 000 nya exempel och 30 000 synonymer.

Antidote 11-licensen är redan tillgänglig för Windows, Mac och Linux till ett pris av 119 euro. Förlagets webbplats erbjuder uppdateringen från en version före 49 euro för ett språk och 79 euro för franska och engelska. Antidote 11 Personal-prenumerationen som är tillgänglig på webben och på Mac/PC/mobil i ett år byts mot 59 euro, och Antidote 11 Family-prenumerationen för 5 användare säljs för 99 euro.

Antidote 11 evig licens för 119 €
• Ett års prenumeration på Antidote 11 Personal för 59 €
• Ett års Antidote 11 Family-prenumeration för 99 €

Illustration: Antidote 11 bygger på maskininlärning för textkorrigering och analys

0 Shares