Amnesia Rebirth: First Gameplay och trailer för The Scary Game

0 Shares

Desert Terror

I Amnesia: Rebirth kommer vi att sätta oss i Tasi Trianons skor, som liksom i de tidigare delarna kommer att vara huvudpersonen som vaknar upp på en okänd plats, helt omedveten om hur hon kom dit. Denna plats kommer att vara den algeriska öknen, och där måste vi lösa pussel och försöka komma ihåg detaljerna i vårt förflutna, tills vi tillåter monstret att ta livet av oss.

Fem minuters spelande hjälper dig att hitta dig själv i rätt situation. Återigen kommer spelet att erbjuda mörka korridorer, förstapersonsvyer av de som är svåra att svälja saliv i, och en miljö som, även om den inte har den bästa senaste generationens grafik, kommer att få dig att dö av rädsla i mer än situationen.

När kommer nya Amnesia att spelas?

Röstad till ett av de bästa läskiga spelen Det här nya kapitlet av Amnesia kommer dock till PS4 och PC från den 20 oktober nästa år, så gör din defibrillator redo och behändig för ännu mer chock.

Dessutom kan alla som köper spelet i förväg genom Steam få 10 % rabatt, så istället för att betala 24,99 EUR värt det, du kan ta det för 22,49 euro. Så du måste åtminstone köpa en lind.

0 Shares