Algoriddim integrerar Shazam i sin djay-app (video)

0 Shares

Utgivaren Algoriddim utnyttjar kraften i Apples mjukvara för musikigenkänning för att utöka möjligheterna med sin DJ-app.

Efter att ha tillåtit sin applikation att förlita sig på Apple-chips neurala motor, integrerar Algoriddim nu Shazam (via ShazamKit) i Djay-appen för att tillåt användare att känna igen en titel på några sekunder, och framför allt få en lista över låtar som matchar den analyserade låten (fungera Automix). När spåret har analyserats laddar applikationen det till det virtuella däcket och spelar upp ljudet synkroniserat med den externa källan.

Enligt Karim Morsy, ledare för Algoriddim, Att integrera Shazam i djay förvandlar det kreativa arbetsflödet för DJ:s fullständigt. Som DJ är du ständigt på jakt efter ny musik att spela i ditt nästa set, men att identifiera en låt och processen att ta in den i ditt bibliotek var en svår uppgift utan ett enkelt sätt att göra det. Nu varje gång du hör en bra låt kan du ladda den i djay-däcken med bara en knapptryckning.

Applikationen är universell (iOS / iPadOS och macOS Intel / ARM). Pro-prenumerationen är 6,99 euro per månad, eller 49,99 euro för ett år. djay – DJ App & AI Mixer är nu tillgänglig för gratis nedladdning på App Store och kräver 275,5 MB ledigt lagringsutrymme på en iPhone/iPad/iPod touch som kör minst iOS 12.2 eller en Mac som kör macOS 10.14.4.

0 Shares