AirPods Gen2 / Pro: kort uppdatering om de olika modellerna som finns tillgängliga från återförsäljare

0 Shares

Utöver Gen3 AirPods har Apple uppdaterat AirPods Pro och erbjuder nu bara en version av Gen2 AirPods i Apple Store.

Därigenom, Apples webbplats erbjuder nu bara Gen2 AirPods med en trådbunden laddningsbox, användare som vill ha råd med dessa modeller med den trådlösa laddningsboxen har inget annat val än att vända sig till butiker, som Amazon som för närvarande erbjuder dem för 159,19 euro (och 139 euro för modellen med kabel, mot 149 euro på Apple Store) .

Illustration: AirPods Gen2 / Pro: kort uppdatering om de olika modellerna som finns tillgängliga från återförsäljare

På samma sätt har AirPods Pro utvecklats något sedan keynoten genom att få MagSafe-kompatibilitet, med magneter integrerade i fodralet för att fästa dem på ett magnetiskt stöd och därmed erbjuda en lämplig placering för trådlös laddning. Det kommer då att vara nödvändigt att vara uppmärksam på modellen som man köper i handeln. På Apple Store är endast den nya versionen (MagSafe) tillgänglig för 279 euro, vilket inte är fallet med återförsäljare. Amazon erbjuder för närvarande båda versionerna för 279 euro (MagSafe) och 246,90 euro (utan MagSafe).

Den framtida användaren måste då välja efter sitt intresse för MagSafe för de nya modellerna, eller för det reducerade priset för de gamla versionerna. över kampanjerna. Det är också mycket troligt att lagret av AirPods Gen2 med trådlöst laddningsfodral och AirPods Pro utan MagSafe (men till ett lägre pris) kommer att ta slut mer eller mindre snabbt hos återförsäljare.

• AirPods Gen2 med trådlöst laddningsfodral för 159,19 €
• AirPods Gen2 med trådbundet laddningsfodral för 139 € istället för 149 €
• AirPods Gen3 för 199 €
• AirPods Pro med MagSafe för 279 € på Apple Store
• AirPods Pro med MagSafe för 279 € på Amazon
• AirPods Pro utan MagSafe för 246,90 € på Amazon
• Apples MagSafe-laddare för 45 €

0 Shares