AirPods 2022: temperatursensorer, hållningsövervakning, hörapparat

0 Shares

Medan många väntar på ankomsten av 3:e generationens AirPods under Special Event den 18 oktober, verkar det som att Apple-företaget har många andra projekt i pipelinen. Verkligen enligt Wall Street Journal som skulle ha haft tillgång till vissa interna dokument, skulle Apple arbeta med en ny version av AirPods, som inte borde komma före 2022.

Den senare skulle erbjuda hälsofunktioner, inklusive övervakning av kroppstemperatur och hållning, eller förmågan att fungera som hörapparat. Företaget sägs testa prototyper med örontemperatursensorer (som de som finns i många termometrar). Det finns till och med tvivel om att dessa kan användas tillsammans med de i den framtida Apple Watch Series 8.

Kom ihåg att förra veckan, Cupertino rullade ut sin Conversation Boost-funktion med den senaste uppdateringen till firmware AirPods Pro. Detta är avsett att öka röstens volym och klarhet, en funktion som är särskilt användbar för hörselskadade. Det är dock inte känt om funktionerna under utveckling skulle vara en förlängning av Conversation Boost eller skulle vara baserade på en helt annan teknik.

Illustration: AirPods 2022: temperatursensorer, hållningsövervakning, hörapparat

0 Shares