Adobe Photoshop Express: hudutjämning och förbättrade korrigeringar

0 Shares

Adobe har precis presenterat en ny uppdatering av Photoshop Express för redigering, som går till version 21.35.0. Bland dagens tillskott finns en helt ny arbetsflöde speciellt designad för ansiktsretuschering och mer, selfies.

Vi upptäcker alltså möjligheten att ta bort defekterna i huden för att jämna ut den och få ett naturligt resultat mycket snabbt. Verktyget Len hy är tillgänglig från iOS 14. Vi kan också upptäcka en nytt, enklare att använda korrigeringsverktyg. Detta gör att du kan ta bort defekter/oönskade föremål på ett foto med fläckradering och områdesersättningar, med justeringar för penslar, opacitet och fjäder.

Illustration: Adobe Photoshop Express: hudutjämning & amp;  förbättrade korrigeringar

Ett verktyg för retuschera ansikten med hjälp av reglagen gjorde sitt utseende, kommer det att känna igen formen på ansiktet och erbjuda funktioner för att justera lutning, lägga till leende, lek med konturer osv. Till detta läggs en vänligt verktyg Karikatyr, för att överdriva funktionerna.

Adobe Photoshop Express för redigering kräver iOS 13.0 eller senare på iPhone, iPad och iPod touch. Det är gratis att ladda ner men erbjuder många köp i appen inklusive några abonnemang, på ett mycket klassiskt sätt hos Adobe.

0 Shares