Adobe MAX: Nya funktioner för Character Animator, Adobe Stock (och nya teckensnitt)

0 Shares

Från den 26 till 28 oktober hålls för närvarande konferensen Adobe MAX 2021. Den är helt virtuell och presenterar de nya programvaruversionerna av utgivaren för design- och reklamproffs.

Premiere Pro

Programmet är utrustat med en förbättrad version av Tal till text som är tänkt att vara mer exakt mht mer vardagsspråk och formatering för datum och siffror. Verktyget låter dig också ta bort ämnen eller vissa sektioner snabbare. Det erbjuder också nya färger för formaten H.264 och HEVC. Remix-funktionen låter dig arrangera om låtarna för att i bästa fall matcha de videor vi arbetar med.

Illustration: Adobe MAX: nya funktioner för Character Animator, Adobe Stock (och outgivna typsnitt)

Karaktärsanimator

Det är nu möjligt att använda sina egna rörelser för att animera sina skapelser. Eller till och med skapa dina egna karaktärer utan att använda Photoshop eller Illustrator men Puppet Maker, ett verktyg som för närvarande är tillgängligt i beta.

Adobe Stock

Tjänsten erbjuder nu Stock & Marketplace, ett nav för att hitta resurser som Adobe Stock, polermedel, plugins eller 3D-modeller. Det finns också ett nytt verktyg som heter Hitta liknande ljud “, vars namn talar för sig själv.

Illustration: Adobe MAX: nya funktioner för Character Animator, Adobe Stock (och outgivna typsnitt)

Adobe erbjuder också tre typsnitt, inklusive Ryoko Nishizukas Higumin, en stor uppdatering av Source Han Serif och en väldigt cool sådan med streamers och regnbågar!

0 Shares