TV +: Swagger, Invasion, Acapulco, SEE, Foundation, The Velvet Underground

0 Shares

Som varje fredag ​​rör sig saker och ting på sidan av AppleTV + med några releaser och innehåll som kommer. Apple har precis presenterat trailern för en ny serie: Swagger, om ungdomsbasketens fascinerande värld.

Det dröjer inte länge innan upptäck den här serien, vars tre första avsnitt (av totalt 10) kommer att presenteras den 29 oktober 2021. Berättelsen är inspirerad av Kevin Durants upplevelser i basketvärlden, spelarna, deras familjer och deras tränare som går på den fina gränsen mellan drömmar och ambition, opportunism och korruption. Skapad av Reggie Rock Bythewood, den senare är också en exekutiv producent tillsammans med Kevin Durant, Brian Grazer och Rich Kleiman. Det gör att du kan hitta O’Shea Jackson Jr., Isaiah Hill, Shinelle Azoroh, Quvenzhané Wallis eller till och med Caleel Harri.

de Första titt av Invasion

Från sidan dagens utflykter, vi kommer att ha valet mellan Acapulco (det tredje avsnittet Osynlig beröring, uppföljaren till Trust Be Told eller uppföljaren till Reese och Jennifers äventyr i avsnitt 5 av säsong 2 av The Morning Show (Spöken). Fans av Jason kommer att övergå till den åttonde opusen av säsong 2SEE, (En vaggvisa). Slutligen, på sidan av Trantor, Foundation-serien börjar det 5:e avsnittet med titeln Det stora uppvaknandet.

Illustration: TV +: Swagger, Invasion, Acapulco, SEE, Foundation, The Velvet Underground

Vi hittar också Todd Haynes dokumentär om The Velvet Underground. Den är baserad på 60-talets filmtrender – som klippning och kompositioner med delad skärm – och presenterar en film långt från standarden.

• Titta på Acapulco
• Se The Morning Show
• Titta på SE
• Watch Foundation
• Se The Velvet Underground
• Se Truth Be Told

0 Shares