TV +: starkt av framgången med Ted Lasso skulle Jason Sudeikis få betalt 1 miljon per avsnitt

0 Shares

Enligt Hollywood Reporter, den lilla världen av streaming är också en hänsynslös värld när det gäller ersättning. Verkligen förhandlingarna skulle bli mer och mer komplexa mellan Apple och Warner Bros för att få tag på Ted Lassos äventyr. Media rapporterar bittra diskussioner om tv-rättigheter, kontrakt och den eventuella fjärde säsongen.

Ny featurette (New Season, New Faces) för The Morning Show

Uppenbarligen har Warner Bros. enligt uppgift gett betydande lönehöjningar till skådespelare men också till manusförfattare och exekutiva producenter, vilket skulle ha försenat inspelningen av den tredje säsongen. Denna omförhandling skulle utan tvekan vara kopplad till showens oväntade framgång.

Enligt de senaste ryktena från salarna skulle Jason Sudeikis nu vara nära en miljon dollar per avsnitt, en betydande ökning jämfört med $250 000 till $300 000 per avsnitt han tjänade för tidigare säsonger. Andra spelare har också dragit nytta av detta passande vurm. från $ 50 000 till $ 75 000 per avsnitt för de två första säsongerna till ett kuvert mellan $ 125 000 och $ 150 000 per avsnitt för det tredje.

I enlighet med gällande avtal, Warner kan sända repriser av Ted Lasso på hans klassiska TV-nätverk som TNT, TBS och The CW, men inte förrän några år efter att den tredje säsongen avslutats. Men nu verkar det somApple strävar efter att behålla exklusiviteten hos den charmiga tränaren.

Illustration: TV +: på grund av Ted Lassos framgång skulle Jason Sudeikis få betalt.  1 miljon per avsnitt

0 Shares