TV +: SEE, CODA, Ted Lasso, Dickinson, Mr Corman, Lisey’s Story, Little America

0 Shares

Saker och ting rör på sig idag på sidan av AppleTV +. Vi finner faktiskt ett nytt avsnitt av se, med Jason Momoa och Dave Bautista. I detta tredje avsnitt, med titeln För all tid, en gammal fiende står inför Baba. Vi kan också hitta Octavia Spencer och Kate Hudson i den tredje opusen av säsong 2 av Truth Be Told, berättigad Med så… Fans av Joseph Gordon-Levitt kommer att kunna beundra den i det sjätte avsnittet av Mr Corman (Farväl). Naturligtvis är Ted Lasso närvarande i S2E7, med titeln Sinnesstämning.

• Titta på CODA
• Titta på Dickinson
• Titta på Lisey’s Story
• Titta på Ted Lasso
• Titta på SE
• Se Truth Be Told
• Titta på Mr Corman

Illustration: TV +: SEE, CODA, Ted Lasso, Dickinson, Mr Corman, Lisey's Story, Little America

När det gäller kommande produktioner har Apple precis förtydligat att den tredje och sista säsongen av Dickinson börjar den 5 november 2021. Skapad, skriven och producerad av Alena Smith, seriens stjärnor Hailee Steinfeld, nominerad till en Oscar. Den här sista säsongen börjar med de tre första avsnitten, följt av ett avsnitt per vecka fram till den 24 december 2021. Den här sista säsongen, Emily Dickinsons mest produktiva tid som artist, kommer att äga rum mitt i det rasande amerikanska inbördeskriget och en lika hård kamp som delar hennes egen familj.

Dessutom får vi veta att inspelningen av andra säsongen Little America kommer att äga rum i början av nästa år, baserat på en tweet från seriens medskapare Emily V. Gordon. Det senare hade försenats av den globala hälsokrisen.

En annan ny funktion som kommer – den här gången i slutet av året – Apple TV + har precis vunnit rättigheterna till dokumentärfilmen The Fight Before Christmas, som följer historien om en man från norra Idaho, Jeremy Morris, fast besluten att arrangera ett stort julevenemang i hans grannskap. Problemen börjar när ägarföreningen informerar dem om att de planerade festligheterna inte följer samhällets regler. Sändningen är planerad till den 26 november på Apple TV + (inför jul).

Illustration: TV +: SEE, CODA, Ted Lasso, Dickinson, Mr Corman, Lisey's Story, Little America

Till sist, Cupertino har precis släppt en serie reklamfilmer för coda. Vi kommer att kunna upptäcka ett nytt musikklipp berättigad Du är allt jag behöver för att klara mig. I den senare säger Apple att kopplingen är universell i denna rörliga musikvideo inspirerad av filmen, med musik av Emilia Jones och framträdanden av medlemmar i Deaf West Theatre.

På samma gång, Apple avslöjar också klassikern Bakom kulisserna för att upptäcka backstage i klippet som producerats i samarbete med skådespelarna och artisterna Deaf West Theatre. Det föreslås att upptäcka hur skaparna väckte en låt till liv med hjälp av koreografi och kameraarbete, vilket skapar en upplevelse som drar ackorden hos döva och hörande publik.

Till sist, ett nytt avsnitt av Djupdykning ägnas åt Liseys berättelse erbjuds idag. Vi lär oss att Boo’ya Moon är vad du gör den till och en viktig del av Stephen Kings multiversum. Det föreslås att gå med Pablo Larraín, JJ Abrams och skådespelarna när de utforskar hur varje karaktär i Lisey’s Story upplevde Boo’ya Moon på olika sätt.

0 Shares