TV +: "Invasion", "Ull" och en ny komedi kommer snart "Klan"

0 Shares

De kommande sci-fi dramaserie AppleTV +s efterlängtade invasion. Hon kommer att landa sina utomjordingar på 22 oktober, med de tre första avsnitten.

Invasionen, som äger rum på flera kontinenter, följer en invasion av utomjordingar genom olika berättelser runt om i världen. I serien medverkar Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, Sam Neill, Firas Nassar och Shioli Kutsuna.

Detta nya program -i 10 avsnitt- är skriven och producerad av manusförfattaren/producenten/regissören som nominerats för Oscars och till Emmy Awards Simon kinberg (X-Men, Deadpool, Alone on Mars) och David Weil, på uppdrag av Boat Rocker Studios. Produktionen kommer att skötas av Jakob Verbruggen, nominerad till Emmy Awards.

När det gäller serien som kommer, Apple utökar besättningen av sina originalskapelser inklusive den kommande dystopiska serien, Ull. Rashida Jones (On The Rocks) och David Oyelowo (Martin Luther King i Selma) har gick med på att gå med i programmet. De går med Tim Robbins och Rebecca Ferguson i denna anpassning av trilogin skriven av Hugh Howey.

Berättelsen handlar om livet för en Frilansingenjör (Rebecca Ferguson) som lever i en förstörd och giftig framtid i hjärtat av ett underjordiskt samhälle, tvingad att leva under jorden för att överleva. Tim Robins spelar Bernard, IT-chefen i det underjordiska samhället. David Oyelowo kommer att spela Holston, Sheriff of the Silo, medan Rashida Jones kommer att spela hans fru Allison.

Illustration: TV +: & quot; Invasion & quot ;, & quot; Ull & quot;  och en ny komedi & agrave;  kom & quot; Klan & quot;

Alltid för programmen som kommer, Apple TV + tecknar avtal med Sharon Horgan för ny komedi. Den här författaren och skådespelerskans första kontrakt med Cupertinos streamingtjänst kommer att tillåta henne att spela, samskriva och producera vad som beskrivs som en svart komedi.

Variety anger att denna nya serie är baserad på ett belgiskt original från 2012 som heter “Clan” och har fått en beställning på 10 avsnitt från Apple. Berättelsen kommer att mötas fem systrar, som lovade att ta hand om varandra efter föräldrarnas alltför tidiga död.

0 Shares