TV +: Invasion, Acapulco, The Morning Show, Foundation, Truth Be Told

0 Shares

Fredag ​​är releasedag för AppleTV +, med början med den nya sci-fi-serien Invasion. Detta nya program, som äger rum på flera kontinenter, följer – som titeln anger – ett främmande invasion över hela världen, genom flera korsande berättelser. Består av tio avsnitt, kommer det att tillåta oss att hitta Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, Sam neill, Firas Nassar och Shioli Kutsuna.

Utöver det fortsätter Apple att erbjuda utvalt innehåll, inklusive bakom kameran, bara för att säkra några belöningar. Det var faktiskt Invasion skriven och producerad av manusförfattaren/producenten/regissören som nominerats för Oscars och till Emmy Awards Simon kinberg (X-Men, Deadpool, Alone on Mars) och David Weil, på uppdrag av Boat Rocker Studios. Produktionen stod för Jakob Verbruggen, nominerad för Emmy Awards.

Illustration: TV +: Invasion, Acapulco, The Morning Show, Foundation, Truth Be Told

När det gäller övrigt innehåll kommer vi att ha valet mellan fortsättningen av Maximo Gallardos äventyr i Acapulco (avsnitt 4 med titeln Kärlek med stort A), eller Morgonshowen (avsnitt 6 / säsong 2). Foundations interstellära frågor fortsätter i Death and the Virgin). Fans av Octavia Spencer och Kate Hudson kommer att frossa i Truth Be Told-finalen. Till sist, Oprah Winfrey Idag välkomnar äntligen Pulitzer-prisvinnande författaren Richard Powers i ett nytt avsnitt av Oprah’s Book Club, för att diskutera bestörtning och förvirring med sin nya roman Bewilderment.

Det rör sig också på sidan av Mythic Quest som kommer att pågå i åtminstone fyra säsonger. Det är verkligen Rob McElhenney och två andra stjärnor som tillkännagav det på Twitter. Därigenom, Sir Anthony Hopkins och Jason Sudeikis medverkade i en Facetime-video tillsammans med skådespelaren/producenten Rob McElhenney. Det senare indikerar att säsong 3 av Mythic Quest kommer att debutera 2022, efter säsong 2 av Ted Lasso men före säsong 3 av Ted Lasso. Tweeten förtydligar vidare att serien kommer att köras i minst två säsonger till, med nästa anländer 2022.

0 Shares