TV + erbjuder en dokumentär om Carlos Ghosn (och även George Clooney och Brad Pitt)

0 Shares

I serien av innehåll som kommer, Apple TV + diversifierar sig och har precis beställt en dokumentärserie i fyra delar om uppgång och fall för ex-Nissan och Renaults vd Carlos Ghosn. Tydligen kommer showen att visas en aldrig tidigare skådad vision tack vare förstklassiga vittnesmål, tillsammans med rapporter från journalister från Wall Street Journal Nick Kostov och Sean McLain.

Enligt Deadline, blir det James Jones – Emmy-belönt filmskapare för On The President’s Orders och Mosul som kommer att leda projektet. BAFTA-vinnaren James Gay-Rees (senna) och BAFTA-vinnaren Paul Martin (Diego Maradona) och Martin Conway (Becoming You) kommer att vara exekutiva producenter för det skotska bandet Mogwai (ZéroZéroZéro). Anthony Galloway och Daniel Rosen kommer att vara exekutiva producenter på uppdrag av Wall Street Journal som också kommer att delta i äventyret.

Illustration: TV + erbjuder en dokumentär om Carlos Ghosn (och även George Clooney och Brad Pitt)

I en ljusare syn, Streamingtjänsten Cupertino erbjuder också återkomsten av en chockduo, George Clooney och Brad Pitt för en mycket spännande thriller! Enligt Deadline ändå skulle deras avtal ha krävt en biopremiär innan de sänds i streaming.

Det här är sista stora filmprojektet för Apple TV +, efter Emancipation och Raymond och Ray. Det kommer att orkestreras av manusförfattaren och regissören Jon Watts. Tydligen skulle filmen berätta om äventyren för två ensamma vargar som tilldelats samma jobb. Och för att ha dem skulle Apple ha slagit sex andra studior, Universal, Warner Bros, MGM, Sony, Lionsgate och Annapurna, men också dess stora rivaler Amazon och Netflix.

Illustration: TV + erbjuder en dokumentär om Carlos Ghosn (och även George Clooney och Brad Pitt)

0 Shares